nlc.hu
Sztárok

Már készül a nagymamaságra Geszler Dorottya

Geszler Dorottya a nagymamaságról: „Még furcsa belegondolni és kimondani”

Elárulta az exszépségkirálynő, milyen nagymama szeretne lenni.

Geszler Dorottya már várja az unokák érkezését. Az egykori szépségkirálynő életében fontos szerepet tölt be a sport, így fitt nagyiként képzeli el magát. Lelki szemei előtt már látja, hogy futva tolja majd a babakocsit. Minderről a Mokkában beszélt.

Geszler Dorottya,

Geszler Dorottya sportos nagyiként képzeli el magát – Forrás: TV2 / Mokka – videó

Elárulta, ugyan még nincs aktualitása a nagymamaságnak, de „egyszer majd lesz”, és ő már készül erre. “Még nem tervezik a fiatalok. Még 1-2 évet szeretnének vele várni, de aztán persze sose lehet tudni. De nem holnap” – mondta el Geszler Dorottya.

Arra a kérdésre, hogy el tudja-e képzelni magát nagymamaként, a következőket válaszolta: “Még furcsa belegondolni és kimondani, mert igazából még annyira aktívnak érzem magam, és nem tudom még, hogyan lesz az, ha azt mondják, hogy fél napokat vagy napokat vigyázzak a picire, és akkor otthon lenni vele. Valószinűleg nem leszek otthon vele. Valószínűleg elviszem futni, megpróbálok futóbabakocsival futni vele, vagy jön velem a különböző sportolós helyekre vagy rendezvényekre. Azt érzem már, amiket mondanak, hogy az ember az unokájával sokkal lazább, mint a gyerekével“.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top