nlc.hu
Sztárok

Rácz Jenő zavarba hozta a lányokat

A Konyhafőnök VIP: „Nem olyan jó a szájban, kemény, de puha” – Rácz Jenő zavarba hozta a lányokat

Rossz az, aki rosszra gondol...

Habár A Konyhafőnök VIP középdöntője rengeteg feszültséggel és néha sírással jár a versenyzők számára, azért tagadhatatlanul vannak pillanatok, amik nem csak az ő arcukra, hanem a nézőkére is mosolyt csal. 

Kármán Odett, Geszler Dorottya, Pirner Alma

Kármán Odett, Geszler Dorottya, Pirner Alma

Így járt a legutóbbi adásban Rácz Jenő, aki ugyan állítása szerint a rossz zsarut szerette volna eljátszani és komoly kritikát adni a kék csapat hölgyeinek, kétértelmű megfogalmazása miatt egyszerűen mindenki nevetésben tört ki. 

„A töltött káposzta kimondottan finom. Nem annyira bizalomgerjesztő a kinézete, de ízben elképesztően jó íze lett a tölteléknek. Azt sajnálom, hogy a szárított zöldséget rátettétek, mert nem tudott kemény maradni, nem is tudott hidratálódni, ilyen félkemény állapotban… Miért röhögsz, Alma? – zökkent ki a séf a monológjából, de a lányok itt még igyekeztek tartani magukat, Fördős Zé pedig biztatta a folytatásra. – Nem olyan jó a szájban, kemény, de puha.”

„Az nem jó. Az nem jó, ha valami kemény, de puha” – vágta rá Pirner Alma, amin már mindenki nevetett. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top