nlc.hu
Sztárok

Geszler Dorottya szétesett A Konyhafőnök VIP-ben

Pirner Alma keményen nekiment Geszler Dorottyának A Konyhafőnök VIP-ben: „Eldurrant az agyam”

Pirner Alma már nem tudta szó nélkül hagyni csapattársa hibázásait.

A Konyhafőnök VIP hétfői adásában elkezdődött a Középdöntő, ahol a versenyzőknek csapatokban főzve kellett pontokért küzdeniük. Az első napon azonnal mély vízbe dobta őket a zsűri: rendelésre kellett szervírozniuk az ételeket, ráadásul megannyi ismert vendégnek. A második feladatban sem lett könnyebb dolguk: egy pultnyi édesség várt arra, hogy elkészítsék őket. A Középdöntő első napján Nagy Zsolt, Dobos Evelin és Kardos Eszter képviselték a pirosakat, míg a kék sarokban Pirner Alma, Geszler Dorottya és Kármán Odett szálltak ringbe a pontokért.

Geszler Dorottya

Geszler Dorottya teljesen szétesett a csapatfőzés során – Fotó: Sajtóklub

Geszler Dorottya egy diós kosárka elkészítését vállalta magára, azonban diódarálás közben rájött, hogy teljesen elfelejtette a diókrém receptjét. Pánikolva rohant a társaihoz, akik nem igazán értették, hogy miért nem tudja, hiszen az egész receptből csak ezt kellett volna megjegyeznie, mivel a linzert magától is tudta. 

Pirner Alma rendesen kiakadt Geszler Dorottyára. „A papíron egyetlenegy dolgot kellett volna megjegyeznie, ami a diókrém. Az se sikerült. Akkor ő mégis mit nézett 10 percig? (…) Próbáltam menteni a helyzetet, és elmagyaráztuk neki, hogy ez hogy is készül, mert azért ez nem atomfizika” – fakadt ki Alma a kamerák előtt.

Dorottya ezek után még egy olyan hibát vétett, amit Alma már nem tudott szó nélkül hagyni: túl sokáig hagyta a mikróban az üvegtálat, amiben a csokoládé volt, így a tál szétrobbant. Újra kellett kezdeni a csokikrémet.

„A vége felé már én is kezdtem egy kicsit feszült lenni. (…) Ott már egy kicsit eldurrant az agyam” – vallotta be Alma.

Mindkét feladat során a piros csapat kapta a pontot.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top