nlc.hu
Sztárok

Fésűs Nelly és Geszler Dorottya egymásnak feszültek

Fésűs Nelly és Geszler Dorottya egymásnak feszültek A Konyhafőnök VIP-ben

Dorottya szerint kár volt ezen vitázni.

A Konyhafőnök VIP hétfői adásában volt minden, ami izgalmassá teszi a műsort. Járai Máté ételét nem volt hajlandó megkóstolni Rácz Jenő, ugyanis a színész nem hallgatott a séf tanácsaira, Mardoll pedig összeomlott, amikor a zsűrinek nem tetszett a gondosan előkészített ételének a koncepciója és újat csináltattak vele. 

Fésűs Nelly és Geszler Dorottya

Fésűs Nelly és Geszler Dorottya

A keddi adásban sem fog minden zökkenőmentesen menni, ugyanis ezúttal két versenyző, Fésűs Nelly és Geszler Dorottya feszülnek egymásnak. A két színésznő vitája azzal kezdődött, hogy Dorottya minden konyhai eszközt felhasznált, így pulttársa nem tudott haladni a dolgaival. Természetesen Nelly nem hagyta szó nélkül a dolgot. 

„Dorottyával kerültem megint egy pultba, és ő eszközhalmozó – mondta a kamerának Nelly, de társához már ennél feszültebben szólt. – Szívem, kettő van, érted, az egyik a tiéd, a másik az enyém.” Dorottya viszont úgy érezte, nem könnyű feladat ketten dolgozni egy pultban, de ezen kár összeveszni. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top