nlc.hu
Sztárok

Fésűs Nelly a madárfóbiájáról

Fésűs Nellynek A Konyhafőnök VIP sem segített, hogy leküzdje a madárfóbiáját

A színésznő fura dolgoktól retteg.

Péntek este Fésűs Nelly távozott A Konyhafőnök VIP versenyéből. Szeretett volna eljutni a séfkabátig, de úgy érzi, hogy a kieséssel hatalmas kő gördült le a mellkasáról, a verseny ugyanis óriási stresszel jár. Nellyt megviselte, hogy többször kellett madarat kopasztania, a színésznő ugyanis madárfóbiával küzd, amiből a műsor sem tudta kigyógyítani.

Fésűs Nelly

Fésűs Nelly a Reggeliben

„Borzalmasan stresszes. Aki ebben nincs benne, annak fogalma nincs róla, hogy ez mekkora para. Ha belegondolok, jó lett volna séfkabátot kapni, de a verseny egy pontján azt éreztem, hogy óriási szikla esett le mellkasomról – mesélte a Reggeliben a színésznő, aki a legnehezebb feladat kapcsán említette a madarakat. – Nekem madárfóbiám van. A madarakkal semmi probléma nincs, csak ne legyenek a közelemben. Nekem a Szent Márk tér egy ilyen nagyon durva terápiás kezelés. Felírják a pszichológusok az ilyen fóbiáknál.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top