nlc.hu
Sztárok

Osváth Zsolt A Konyhafőnök VIP-ről

„A végére nagyon tönkrementem” – Osváth Zsolt A Konyhafőnök VIP-ről

Ennek ellenére továbbra sem akar együtt dolgozni az RTL-lel.

Osváth Zsolt nem olyan régen nagyon kiakadt a ValóVilág11 évadában történt eseményeken, ezért úgy döntött, nem dolgozik tovább együtt az RTL-lel. Mindez úgy történt, hogy minden este adásban volt A Konyhafőnök VIP-ben, amit korábban forgattak. Ma a Reggeli vendége volt, ugyanis a tegnap esti adásban kiesett a versenyből

Osváth Zsolt

Osváth Zsolt a Reggeliben

A beszélgetést azzal kezdte, hogy csak azért ment el a Reggelibe, hogy A Konyafőnök VIP-ről beszéljen, végül így is tett, ugyanis nagyon szerette a műsort és élete egyik legjobb élményének tartja. 

Én a végére nagyon tönkrementem. Annyira ráfeszültem. Ugye nekem van egy éttermem, és nagyon féltem attól, hogy az alapján fogják megítélni az éttermemet, amit A Konyhafőnökben csinálok. Mert nem mindenki számára egyértelmű, hogy attól, mert neked van egy éttermed… attól még nálunk a szakács főz – mondta a youtuber. – Ettől függetlenül mit mond a kommentelő? Hiszen a kommentelő mondja meg, hogy te mit tudsz, ki vagy, hogy nézel ki, kit csaltál meg, kivel vagy együtt… tehát azt mondja, hogy na, én ennek az éttermébe nem megyek, mert ez egy rántottát nem tud főzni, meg biztos ilyen a konyhája. És tudjuk, hogy egy ilyen hír azért végigsöpör egy pillanat alatt, és folyamatosan az volt bennem, hogy én 12-15 ember munkájával játszom az étteremben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top