nlc.hu
Sztárok

Osváth Zsolt A Konyhafőnök VIP séfeiről

„Szerintem egyikőjük sem bírt engem” – a sztárséfekkel való viszonyáról beszélt Osváth Zsolt

A forgatás alatt sok minden megváltozott.

A hétfői versenynapon Osváth Zsolt teljesített a leggyengébben, így a zsűrinek fájó szívvel ugyan, de meg kellett hoznia a döntést: számára A Konyhafőnök VIP véget ért

Osváth Zsolt

Osváth Zsolt (ZSHOW Time)

Nem meglepő módon, a youtuber legújabb videója a műsorról szól, amire úgy emlékszik vissza, hogy az egyik legjobb élmény volt az életében. Több kulisszatitokról is lerántotta a leplet és megválaszolta követői kérdéseit. Voltak, akik arra voltak kíváncsiak, a séfek, azaz Sárközi Ákos, Fördős Zé és Rácz Jenő valóban olyanok-e, mint amilyennek a képernyőn tűnnek. 

Ákos szerintem a tévé képernyőjén is egy csodálatos ember, ez látszik és valójában az is. Zével kapcsolatban, szerintem az elején nem bírt engem, igazából amikor oda mentem az elején, egyikőjük sem bírt engem. Volt rólam egy kép, hogy én vagyok a fiú a Youtube-ról, aki mindig beugat a kereskedelmi tévéseknek, akkor meg mi a tökömet keresek itt, aztán ez szépen lassan megfordult bennük és már éreztem is. Rájöttek, hogy attól függetlenül, hogy van véleményem, nem vagyok prűd. Rácz Jenő érdekes, ugyanis azt gondoljuk róla, hogy mufurc, öntelt, beképzelt, tele komplexusokkal, ennek egy része biztosan igaz, de nem én vagyok a megmondója” – mesélte Zsolt, aki hozzátette, egyszer meghallotta, ahogy Jenő arról beszélget, milyen csodálatos érzés apukának lenni, majd észrevette, hogy a youtuber hallja amit mond és kifejezte a támogatását felé, amiért neki nem lehet gyermeke. Ebben a pillanatban minden érzése megváltozott a séf iránt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top