nlc.hu
Sztárok

Fésűs Nelly madárfóbiája

Fésűs Nelly sírva tollazta a kacsát A Konyhafőnök VIP-ben: „Tök para, hogy egy állathoz nem tudok hozzányúlni”

Újra előjött a színésznő fóbiája.

A Konyhafőnök VIP legutóbbi adásában az első főzés még el sem kezdődött, Fésűs Nelly máris levegőért kapkodott. A színésznőnek újra szembe kellett néznie a legnagyobb félelmével.

Fésűs Nelly

Fésűs Nelly kiborult, hogy tollazni kellett – Fotó: Sajtóklub

Fésűs Nelly már korábban is kiakadt a versenyben, amikor egész madarakat kellett tollazni, és ez a fóbiája a Középdöntő kapujában sem enyhült. Könnyek között tépkedte a madarak tollait.

Tök para, hogy egy állathoz nem tudok hozzányúlni, pedig a konyhában dolgozom” – panaszolta Fördős Zének Fésűs Nelly, aki sírva esett neki a kacsáknak.

Amikor tollaznom kellett, akkor szívem szerint sarkon fordultam volna és hazamentem volna. De nem vagyok az a fajta, aki feladja, úgyhogy mentem és csináltam. Próbáltam csak az adott területre koncentrálni, hogy ne lássam az egész madarat. Rengeteg munka volt vele” – vallotta be utólag könnyek között a kamerák előtt.

A színésznő azonban nem maradt magára: Fördős Zé mellett Járai Máté is próbált lelket önteni belé, meg is ölelte. “A legfontosabb, hogy legyőzted önmagad” – dicsérte Fésűs Nellyt a műsorvezető.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top