nlc.hu
Sztárok

Mardoll összeomlása A Konyhafőnök VIP-ben

Mardoll teljesen összeomlott A Konyhafőnök VIP-ben

Nem tudott uralkodni az érzelmein az énekesnő, Ákos séfnek kellett közbelépnie.

A Konyhafőnök VIP stúdiójában, a Tábor hetének első napján Mardollnak is meggyűlt a baja – akárcsak Járai Máténak – a feladattal. Hiába tervezte meg gondosan az ételét, a zsűrinek nem tetszett a koncepciója (sőt Rácz Jenő szerint a mártás úgy nézett ki, mint a hányás), így újat csináltattak vele. A fiatal énekesnő ezen teljesen kiborult és pánikba esett.

Mardoll

Mardoll A Konyhafőnök VIP-ben – Fotó: Sajtóklub

„Az egész ötletem a kukában volt. (…) Nem jó érzés, amikor valaki azt mondja, hogy nem jól csinálod” – fakadt ki az énekesnő, aki annyira kiborult, hogy sírni kezdett. Végül Sárközi Ákosnak és a főzőműsorba mentorként visszatérő Németh Kristófnak kellett megnyugtatnia, ők kaparták össze a síró énekesnőt.

Ha most bepánikolsz, akkor véged van! Ha most megnyugszol, akkor minden jó lesz! Adj egy percet magadnak, gondold át, hogy mit fogsz tálalni! (…) Minden elemed tök jó helyen áll” – tanácsolta neki Németh Kristóf.

Tök jó elemeid vannak. Ne sírjál! Szívd fel magad és megcsináljuk!” – vigasztalta Ákos séf Mardollt, aki nem értette, hogy a főzőműsorban miért nem tud úgy főzni, ahogy otthon. „Nem tudom, miért van az, hogy bepánikolok és elfolyok. Jó lenne, ha azt mondanák, hogy valamit jól csinálok” – vallotta be a kamerák előtt.

A Tábor hetének első napján – a zsűri értékelése alapján – amúgy Badár Sándor teljesített a leggyengébben, így neki kellett elhagyni a konyhát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top