nlc.hu
Sztárok

Mardoll főzése A Konyhafőnök VIP-ben

A kukába dobta Mardoll ételét Sárközi Ákos A Konyhafőnök VIP-ben

Nyers csirkecombot tálalt fel a zsűrinek a rapper, ennek ellenére mégis kapott kötényt.

A Konyhafőnök VIP legutóbbi adásában a kék és piros színű kötényekért indultak harcba a hírességek, hogy bebizonyítsák a séfeknek, hogy helyük van a csapatukban. A kóstolásnál a legnagyobb drámát Mardoll étele okozta, ami Sárközi Ákos kezéből egyenesen a kukába került. A séf – aki meg sem kóstolta a rapper főztjét – nagyon csalódott volt a versenyző teljesítménye miatt, aki egy nyers csirkecombot tálalt fel.

Rácz Jenő szerint kifogott a feladat a versenyzőn.

Mardoll

Mardoll A Konyhafőnök VIP-ben – Fotó: Sajtóklub

„Nem szoktam ilyet csinálni, de gondolom, annyira megismertél már minket, hogy pontosan tudod, és hányszor szóltunk, hogy milyen típusú ételeket várunk a versenyzőtől, milyen tálalási metódusban. Nekem ez egy vicc volt. Vicc kategória” – jelentette ki Sárközi Ákos, aki egyből meg is szabadult Mardoll ételétől, mert nem volt elégedett.

Ugyan a kukába dobta a rapper ételét, Ákos séf azonban mégis adott neki kötényt. Ezt a döntését a következőkkel indokolta: „Én most már valamilyen szinten szeretnék olyan csapatot összeállítani, amiben látok erőt és fantáziát. De benned nincsen most, sajnos. De ugyanakkor képzeld el, hogy van egy ilyen hülye szokásom, hogy van már 3 olyan versenyzőm (utalt a már a galérián álló Kármán Odettre, Hajmásy Péterre és Osváth Zsoltira – szerk.), aki 3 különböző személyiség, és azt gondolom, megfelelő értékrenddel. És neked csak annyi kell, hogy befogadjon egy olyan közösség, aki tud téged egy kicsit építeni. Neked most ez a legfontosabb. És ha ők tudnak egy kicsit segíteni neked, azáltal tudok én is egy picit segíteni neked. Szóval kapsz egy kötényt”.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top