nlc.hu
Sztárok

A Konyhafőnök VIP: Rácz Jenő véleménye Járai Máté ételéről

Rácz Jenő nem volt hajlandó megkóstolni Járai Máté ételét A Konyhafőnök VIP-ben

A színész nagyon felhúzta a zsűrit, kifejezetten Jenő séfet.

A Konyhafőnök VIP legutóbbi adásában Járai Máténak nehezen indult a nap, mivel a főzése első perceiben Tokár Tomi véletlenül „ledöfte”, majd a saját kezét is megvágta a zöldségek aprítása közben. A főzés további része sem ment zökkenőmentesen a színész számára, ugyanis az általa megálmodott ételről (a tejszínes káposztáról) kiderült, hogy még a versenyből is kieshet miatta.

Járai Máté

Járai Máté A Konyhafőnök VIP-ben – Fotó: Sajtóklub

Járai Mátét azonban hiába figyelmeztette Rácz Jenő és a főzőműsorba mentorként visszatérő Németh Kristóf is – mondván, a tejszínnel beforralt káposztánál nincs meg a kreativitás és a technológia –, a színész kitartott az ötlete mellett, és véghezvitte a tervét.

„Nekem, aki nem úgy vagyok vegetáriánus, és a tudásom alapján a káposztánál tovább, mint vega étel, semmi sem jutott az eszembe. Felvágtam még egy karalábét” – magyarázta utólag a kamerák előtt.

Nem fogadta meg a séf tanácsát, és pont azt a rossz köretelemet készítette el, amitől óva intették. „Annak ellenére, hogy óva intettek ettől az ételtől, valahogy úgy voltam vele, hogy meg fogom tudni ezt úgy csinálni, hogy ez egy tálalható, szép formájú étel legyen, ami eladható lesz. Azt gondolom, nem fogok vele kudarcot vallani” – indokolta Járai Máté, miért nem fogadta meg a séf tanácsát. Abban bízott, hogy a díszítés meg fogja menteni ennél a feladatnál.

Rácz Jenő azonban nem nézte jó szemmel, hogy süket fülekre talált a tanácsa, emiatt arra sem volt hajlandó, hogy megkóstolja Járai Máté főztjét. „Én nem kóstolom meg az ételedet, mert ott voltunk nálad, elmondtuk, hogy ne ezt csináld, és mégis megcsináltad. Nem tudok ehhez, mit hozzászólni. Nem néz ki finomnak. A zsűritársak már elmondták, hogy nem is finom annyira” – zárta rövidre a kóstolást Jenő séf.

A színész szerint Rácz Jenő a köztük lévő személyes ellentét miatt nem kóstolta meg az ételét. „Azt gondolom, bárki másnak megkóstolta volna, már csak azért is, mert úgy lett volna, hogy talán a fűszerezésbe belekapaszkodhat, hogy az talán nem rossz” – vélekedett Járai.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top