Újra egyenesbe került az anorexiával is megküzdő Krizsán Lili élete

T. D. | 2023. Január 30.
A sok nehézség után nem csak a munkában, magánéletében is rendeződni látszanak a dolgok.

Krizsán Lilit 2021-ben ismerte meg az ország a Sztárban sztár leszek! felfedezettjeként. Ezt követően leginkább azzal került az újságok hasábjaira, hogy anorexiája miatt többször is kórházi kezelésekre szorult. Miután pedig az énekléssel nem sikerült teljesen befutnia, különböző munkákat vállalt el, az egyik ilyen során pedig szexmunkára akarták kényszeríteni

Krizsán Lili (Fotó: TV2)

Mára viszont rendeződni látszanak a dolgai, a munka és a magánélet terén is. 

„Próbálom menedzselni az életemet. Nagyon izgalmas időszakom van! Az egyetemet elkezdtem, de a kórházi kezelések miatt ott kellett hagynom. Mégis úgy gondoltam, bár az énekléssel szeretnék a jövőben is foglalkozni, nem árt, ha szakma is van a kezemben, így beiratkoztam egy kétéves pénzügyi ügyintéző képzésre – mesélte a Borsnak Lili, aki most egy új pizzériában dolgozik, ahol nem csak kiszállítja, el is készíti az ételeket, a múltbéli rossz dolgokat pedig sikeresen elengedte. – Megráztam magam, mert nekem céljaim vannak, és hála istennek, úgy tűnik, hogy beérik a befektetett energia gyümölcse. Pozitívan megyek előre, és lelkileg is jól vagyok. Hamarosan szeretnék visszaköltözni Budapestre, mert a feladataim nagy része odaköt.”

Úgy néz ki, ahogy kezd egyenesbe jönni Lili, úgy a szívét is kezdi lassan kitárni. „Ismerkedem, remélem a magánéletem is jól alakul a 2023-as évben, de elsősorban a munkára szeretnék koncentrálni.”

Exit mobile version