nlc.hu
Sztárok

Krizsán Lili anorexiája

Krizsán Lili: „Leépült az életem”

Krizsán Lili túl van a nehezén, de újra fel kell építenie magát.

Ahogy arról korábban az nlc is beszámolt, Krizsán Lili komoly étkezési és testképzavarral küzd, amit képtelen egyedül leküzdeni, ezért kórházban kezelték. A Sztárban sztár leszek! versenyzője 44 kiló volt, amikor segítséget kért. Lili a napokban jó hírrel jelentkezett, ugyanis elhagyhatta a kórházat.

krizsán lili

Krizsán Lili (Fotó: Instagram)

„Nagyon motivált vagyok, szeretném, ha a zene, az éneklés lenne az életem és a munkám is” – mondta az énekesnő, akinek újabb kihívásokkal kell szembenéznie, de pozitívan látja a jövőjét. 

„A betegség miatt minden téren leépült az életem. Haza kellett költöznöm Siófokra, hiszen még nem tartok ott fizikailag, hogy munkát tudjak vállalni és fent tudjak tartani egy pesti albérletet. Eltűntek a barátaim és elvesztettem a munkám. Rájöttem, hogy bár megannyi ember vett körül, ezek látszatkapcsolatok voltak” – mondta a Borsnak Krizsán Lili, aki már nem fél a visszaeséstől és a zenétől várja a legnagyobb segítséget.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top