nlc.hu
Sztárok

Zimány Linda a magánéletéről

Zimány Linda: „Én örökre szingli maradok, akkor is, ha nem!” – Komoly magánéleti döntést hozott a 36 éves modell

Nem keresi görcsösen az igazit.

Zimány Linda egyelőre még nem találta meg azt a férfit, aki mellett úgy érezné, megállapodna, de most úgy látja, akkor sem veri majd nagydobra, ha rátalál az igazira. Magánéletéről őszintén vallott a Borsnak a 36 éves modell-ügyvéd.

Zimány Linda,

Zimány Linda a Dancing with the Starsban – Fotó: Sajtószoba

„Én úgy döntöttem, hogy először karriert építek és bár tudom, hogy sokan vannak, akik szerint ez így nem helyes, de az én cipőmben én járok, vagyis csak én dönthetek az életem alakítása felől. (…) Nálam a karrier már rendben van, ezért természetesen vágyom a családalapításra” – árulta el a bulvárlapnak Zimány Linda, aki most úgy látja, talán soha nem is fog beszélni arról, ha rátalál az igazira.

„Tulajdonképpen miért is kéne nekem bárkinek is elárulnom, hogy van-e változás a magánéletemben, vagy nincs. (…) Maradjunk annyiban, hogy én örökre szingli maradok, akkor is, ha nem! Akkor sem fogok a sajtóhoz rohanni, ha történetesen szerelmes leszek és családot alapítok. Egyszer csak szülök egy gyermeket és jó napot!” – jelentette ki a modell-ügyvéd, akit a szülei sem sürgetnek a családalapítással. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top