nlc.hu
Sztárok

Visszaéltek Köllő Babett nevével

Köllő Babett-tel reklámoznak csalók egy fogyasztószert

Köllő Babett elmondta, pereskedni sajnos nem sok értelme lenne, de ő próbálja felhívni az emberek figyelmét az átverésre.

Sok valótlanság jelent meg azzal kapcsolatban, hogy Köllő Babett egy csodaszer hatására szabadult meg a kilóktól. A színésznő a Mokka adásában elmondta, már az állítás sem stimmel, hogy 25 kilót adott volna le, hiszen soha nem volt rajta ennyi felesleges, de egyébként is látszik, hogy valami nem stimmel, látszik, hogy valamilyen külföldi szöveg van rosszul lefordítva.

Hozzátette, sajnos perelni valószínűleg nem lenne értelme, de adtak már ki közleményt arról, hogy átverésről van szó, és bele sem mer gondolni, hogy mi lehet abban a szerben, amit vele ilyen hazug módon reklámoznak. „Változás és fejlődés csak akkor van, ha az ember kilép a komfortzónájából. Attól fogyás nem lesz, ha valaki otthon ül a kanapén és bevesz néhány tablettát” – nyilatkozta.

Köllő Babett

Fotó: TV2 / press.tv2.hu

Dr. Farkas Kitti aneszteziológus, intenzív terápiás szakorvos elmondta, szerinte a nem megfelelő módszereknek nemcsak az lehet a hátulütője, hogy nem vezetnek fogyáshoz, vagy nem lesz tartós az eredmény, hanem egészségügyi problémákat is okozhatnak, és nem szabad elfeledkezni a mentális teherről sem.  A szakember azt tanácsolja mindenkinek, aki fogyni szeretne, hogy két kulcsfontosságú dolgot tartson szem előtt: sportot és étkezést.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top