nlc.hu
Sztárok

Fésűs Nelly szemhéjműtétje

Fésűs Nelly szépészeti beavatkozáson esett át: elárulta, miért volt rá szükség

Egészségügyi okok miatt feküdt kés alá Fésűs Nelly.

Fésűs Nelly volt a Mokka vendége, a színésznő pedig elárulta, hogy egyetlen esetben feküdt plasztikai sebész kése alá. Ez sem számít igazán szépészeti beavatkozásnak, ugyanis egészségügyi okok miatt kellett a szemhéját megműttetnie.

Nem plasztikai sebész végezte a műtétet, hanem egy szemészorvos. Nekem ilyen bernáthegyi típusú szemem van, ami azt jelenti, hogy a szemhéjamban rengeteg volt a bőr, ami már a látásban is zavart rosszabb napokon. Amikor nem aludtam eleget, akkor nem tudtam rendesen kinyitni a szememet, mert a bőr rálógott

– mesélte Fésűs Nelly, és azt is hozzátette, hogy mindez a sminkelésben is gátolta, ami viszont elég fontos lenne a szakmájában.

Fésűs Nelly a Konyhafőnök VIP-ben

Fésűs Nelly a Konyhafőnök VIP-ben, 7. évad az RTL-en. 28. adás. A Középdöntő második hete. Az adás időpontja: 2022.12.14. (Fotó: RTL / Sajtóklub)

Végül a szemész javasolta neki a műtétet, és eltávolították a felesleges bőrt a szemhéjáról. „Tulajdonképpen ennyi plasztikai műtét van rajtam, ha ezt plasztikai műtétnek lehet nevezni” – jelentette ki a színésznő, aki nem tudna felnézni egy olyan férfira, akinek nála kevesebbje van.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top