nlc.hu
Sztárok

Összeáll Jáksó, Boros és Rákóczi

Rádiótörténeti pillanat: összeáll Jáksó László, Boros Lajos és Rákóczi Ferenc

Február 13-án először jelentkeznek egy csatornán az ismert műsorvezetők: Vágó Piros, Garami Gábor, Rákóczi Feri, Boros Lajos, Jáksó László.

Az egész napos rendhagyó adást február 13-án a rádiózás világnapja alkalmából szervezi meg Lantai Tamás. A februári világnap alkalmából a rádió vezetője azokra a kérdésekre keresi a választ, hogy mit jelent a rádiózás nekünk, hallgatóknak, és mi motiválja a legismertebb műsorvezetőket, hogy a mikrofon elé üljenek.

„Bár ma már szinte senki nem vesz rádiókészüléket, annyit változott a technológia, a rádiózás mégsem veszett ki a modern életből, sőt a Covid-időszak mintha újra előtérbe hozta volna erre az igényt. Itt kapcsolódhatunk egymáshoz, bárhol is vagyunk épp a világban” – fejti ki Lantai Tamás szervező.

„A meghívottakat az alapján választottam ki, ami a Mex Rádióban nálunk is a legfontosabb: hogy azok szerepeljenek, akik az érzelmekkel dolgoznak, akik lelket és értéket visznek a műsoraikba. (…) Aggódtam, hogy a csatornák nem engedik majd el a műsorvezetőiket, de szerencsére mindenki magától értetődően igent mondott, így 40 beszélgetőpartnert tudtunk összehozni erre az ünnepi alkalomra. Ahogy a fő üzenetünkben is megfogalmaztuk, csak pozitívan, politikamentesen fogjuk megtartani ezt a kivételes napot is” – részletezte a szervező. 

Jáksó László, Boros Lajos és Rákóczi Feri mellett Maksa Zoltán, Vágó Piros, Garami Gábor, Orosz György és Németh Kristóf is meghívást kapott a különleges műsorba.

Boros Lajos

Fotó: Nagy Zoltán

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top