nlc.hu
Sztárok

Vajtó Lajos a nemi szerepekről

Vajtó Lajos: „A férfi maradjon férfi, a nő maradjon nő”

Fésűs Nelly férje a Reggeli vendége volt, ahol a nemi szerepekről is szó esett.

Az RTL Reggeli egyik mai témája az volt, hogy egy kapcsolatban ki, hogyan kezeli a vagyonbeli különbségeket. Mi van, ha egy nő jobban keres, mint a párja, hogyan reagálnak erre a férfiak? Vajtó Lajost és Yvonne Dedericket kérdezték erről.

„Szerintem nem azzal van a baj, ki visz haza többet. Szerintem az az optimális, hogy minél többet vigyenek haza, tök mindegy, hogy a nő vagy a férfi, és azt a közös boldogságra fordítsák. A közös boldogság pedig úgyis a gyerekben csapódik le. Ez a fontos. (…) Már unalomig ismert az, hogy az apa férfi, az anya nő. Én meg azt mondom, hogy a férfi maradjon férfi, a nő maradjon nő, és akkor nem probléma, hogy ki mennyit visz haza. Ha van intellektus” – mondta el a véleményét Vajtó Lajos.

Vajtó Lajos

Fotó: Schumy Csaba

Yvonne Dederick megemlítette, hogy szerinte ebben az esetben mindenképp házassági szerződést kell kötni, így később nem lesz bonyodalom. Vajtó Lajos erre annyit mondott, hogy szerinte ez a bizalmatlanság jele.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top