nlc.hu
Sztárok

Marcellina megbánta, hogy nem lett anya

Marcellina: „Lemaradtam az anyaságról” – ma már másképp döntene a 70 éves énekesnő

Először beszélt arról, miért nem született gyereke.

70 éves lett Marcellina (Babits Marcella). Az énekesnő jelenleg egyedül él, nemrég zárt le egy rosszul sikerült kapcsolatot, de egyelőre nincs ideje unatkozni: koncertezik és vlogot vezet. A szerelemről azonban még most sem mondott le, mivel egyáltalán nem érzi azt, hogy túl öreg lenne ehhez. Minderről a Tények Pluszban beszélt a kreppkirálynő, aki azt is elárulta a születésnapi interjúban, hogy miért maradt ki az életéből az anyaság.

Marcellina

Marcellinán egyáltalán nem látszik a kora – Fotó: Sajtószoba

„Lehet, hogy én túl sok vagyok” – vélekedett arról, hogy miért nem sikerültek eddig a párkapcsolatai. Arra a kérdésre pedig, hogy „mit tenne, ha szembejönne a szerelem?”, így reagált: „Úhhh, de a karjába esnék! (…) Vágyom társra. Hazudik az a nő, aki azt mondja, hogy nem.

Marcellinának, aki ma már nagymama lehetne, sosem született gyereke, pedig nagyon szeretett volna édesanya lenni. Az énekesnőnek ez természetes úton sajnos nem adatott meg. Bár az orvosai több módszert is ajánlottak neki, ám ő nem akart művi beavatkozás útján teherbe esni. Ma már másképp döntene. „Szerettem volna gyereket, egyértelmű. Nem maradt meg a baba. Én megtorpantam ott egy bizonyos ponton, és tulajdonképpen, ha jól belegondolok, talán ez az egyetlenegy, amit bánok az életemben” – vallotta be.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top