nlc.hu
Sztárok

Mészáros János Elek akkor és most

Ennyit változott 11 év alatt a Csillag születik egykori győztese, Mészáros János Elek

Azóta is énekel a 2012-es tehetségkutató győztese.

Mészáros János Elek a Palikék Világa by Manna Hová tűnt? című műsorában elárulta, a 2012-es Csillag születik-győzelme óta folyamatosan jár fellépni, a médiában pedig azért nem szerepel, mert nem hívják sehová – írja a Blikk. Az interjúból az is kiderül, hogy annak ellenére, hogy évek óta sehol sem hallani róla, az énekesnek annyi fellépése van, hogy a polgári foglalkozását a földhivatalban abba kellett hagynia.

Mészáros János Elek egykor…

Mészáros János Elek

Mészáros János Elek a Csillag születik 4. évadában, 2012-ben – Fotó: Sajtóklub

és ma…

Mészáros János Elek

Mészáros János Elek nem bánja, hogy ma már nincs körülötte nagy felhajtás – Forrás: Palikék Világa by Manna – videó / YouTube

Elmondása szerint nem az ő döntése volt, hogy nem szerepel semmilyen tévéműsorban és a sajtóban sem, ám egyáltalán nem bánja, mert félő, hogy akkor hiteltelenné válna.

Engem sose hívtak ilyen helyre. Bizonyos fokig óvatosan kell ezzel bánni, úgy érzem. (…) Ha elvállalok mindent, akkor a Hazám, hazámat nem tudom elénekelni, mert nevetségessé válok vele. Bizonyos szintet kell tartani” – hangsúlyozta Mészáros János Elek.

Nagyon sok mindenhez van tehetségem, úgy érzem. Amitől én ódzkodtam, meg ezektől a tehetségkutatóktól is, én azt láttam, hogy egy viszonylag normális ember elmegy egy ilyen versenyre, mire vége van, legalább háromszínű haja van és mindenféle cifra gúnyába bújtatják. Hát, mondom: én belőlem bohócot nem csinál senki!” – jelentette ki az énekes.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top