nlc.hu
Sztárok

Polgár Tünde fürdőruhában

Bikiniben mutatta meg magát az 51 éves Polgár Tünde: „Nem ciki nem tökéletes embernek lenni!”

A luxusfeleség ma már bátran vállalja a testét a hibáival együtt.

Fürdőruhás fotókat posztolt Floridából a közösségi oldalán Polgár Tündeszúrta ki a Blikk. A luxusfeleség a képekhez egy hosszú bejegyzést is írt, amelyben bevallotta: sokáig volt testképzavara, ám mostanra eljutott oda, hogy megtanulta szeretni az alakját, így bátran hord bikinit is.

Polgár Tünde,

Polgár Tünde arra buzdítja a vele egykorú nőket, hogy vállalják büszkén az alakjukat – Fotó: Sajtóklub

Az Én testem. (…) Megtanultam szeretni, pedig nem volt könnyű. Kiteszem ide, 51 évesen, hogy te is tudd, hogy nem ciki nem tökéletes embernek lenni! (…) Hogy jogod van bármilyen, bármekkora, bármennyire ráncos vagy striás -szeretni!” – hangsúlyozza posztjában Polgár Tünde, aki a továbbiakban arra bátorítja nőtársait, hogy ne adjanak mások gúnyos véleményére. 

Ez a fotó azért készült egy boldog pillanatban, hogy a velem egykorú, sokszor lesajnált, lejártazidőd , már nem vagy értékes, már nem vagy NŐ – érzésekkel küzdő kortásaimnak segítsek egy kis ösztönzéssel, hogy merjenek szabadok lenni! (…) Dobjátok le a mások rosszindulatú véleményének súlyát! (…) Mindenkiben van szépség! MERJÜNK VALÓDIAK LENNI! (…) ” – biztatja követőit.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top