Így beszélt Zámbó Jimmy Gregor Bernadettről

nlc | 2023. Február 06.
Egy több mint húsz éves felvételből derül ki, mint gondolt az énekes Gregor Bernadettről.

Köztudomású, hogy Zámbó Jimmy imádta a nőket, sikerei csúcsán pedig jó néhány ismert hazai szépséggel hírbe hozták, köztük Gregor Bernadettel. Ám találgatni teljesen felesleges. Néhány éve a Hot! magazinnak Gregor is csak annyit mondott: „Akármi is történt közöttünk, az kizárólag Jimmy és az én magánügyem. Csak mi ketten tudjuk, hogy mi zajlott a négy fal között.”

Gregor Bernadett és Zámbó Jimmy (Fotó: Fotocentral/Steindl Gabriella)

Az elhunyt sztár legidősebb fia, Zámbó Krisztián azonban nemrégiben meglehetősen közlékenynek bizonyult a témában: „Ez nem volt kérdés, én tudom. A Gregor Bernadettről beszélünk, nekik volt viszonyuk. (…) A saját szememmel láttam, hogy egyszer a Gregor Bernadettel együtt volt apu” – nyilatkozta Lakatos Levente műsorában. 

Ami egészen bizonyos, hogy az ezredforduló előtt több alkalommal is készültek közös fotók Zámbó Jimmyről és Gregor Bernadettről, illetve a színésznő vendégeskedett az énekes Dalban mondom el című televíziós show-műsorában is. Jimmy a felvezetőben a következőképp méltatta a színésznőt: „Szívemből ki merem jelenteni, hogy csodálatos hölgy. És mellette végtelenül tehetséges.”

Exit mobile version