nlc.hu
Sztárok

Testépítő lesz Alekosz

Alekosz: „Én akarok lenni a második Schwarzenegger ” – kigyúrja magát az egykori VV-győztes

Komoly célok lebegnek a reality-sztár szemei előtt.

Edzésbe folytja bánatát Nagy Alekosz, miután az elmúlt hetekben két alkalommal is felsült: először Béres Anett kosarazta ki, majd Schumacher Vanda törte össze a szívét. Az egykori VV-győztesnek most az a legfőbb vágya, hogy úgy nézzen ki, mint példaképe, Arnold Schwarzenegger. Szerinte nemsokára nem lehet majd megkülönböztetni őket egymástól.

Alekosz,

Hónapok óta keményen gyúr Alekosz – Forrás: RTL / Fókusz – videó

„A cél: a tökéletes test, azaz a szuper ember megteremtése. (…) Arnold Schwarzenegger a példaképem. Csak fölötte már eljárt az idő, már nyugdíjban van. (…) Az embereknek példakép kell, ikon kell. Én akarok lenni a második Schwarzenegger” – árulta el a Fókusznak. Alekosz a tervei szerint először Magyarországot, aztán Európát, végül az egész világot meghódítaná.

Nagyratörő céljaihoz az első lépcsőfok a május 1-jei érdi testépítő verseny lesz. Heti hétszer edz, napi másfél órát foglalkozik a testével. Nem diétázik, az edzéstől reméli a csodát.

„Mindennap nézem magam, és mindennap látom az apró változást” – árulta el Alekosz, aki állítja, 60 százalékban már megközelíti Schwarzeneggert. „Az utolsó 40 lesz az erős, akkor lesz az igazi fejlődés, a végkifejlet. És amikor a 95-t elérem, ki fogom posztolni az ő fotójával magamat, hogy ‘Tessék összehasonlítani! Mint két tojás, úgy fogunk kinézni’ ”– jelentette ki az egykori VV-győztes, aki nem titkolja: a nők miatt csinálja mindezt. „Szerintem a jó csajnak az kell, hogy a férfi ne beszéljen, csak jól nézzen ki. (…) Ha el fogom érni a schwarzeneggeri szintet, akkor megnyílnak a lehetőségek, az ajtók az olyan nők felé, amilyeneket ő is megkapott” – magyarázta.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top