nlc.hu
Sztárok

Komoly kritikák érték Kustánczi Liát

A várandós Kustánczi Liának beszóltak a kommentelők, hogy túl sokat mutat magából

Reagált a kritikákra a kismama.

Támadások érték a 8 hónapos terhes Kustánczi Liát a legutóbbi várandós fotózása után, mondván, miért kell ennyi mindent megmutatni. A modell-Dj elárulta a Fókuszban, hiába a kemény kritikák, ő akkor is büszke a pocakjára, és úgy gondolja, hogy attól még, hogy valaki babát vár, nem kell takargatnia magát. Sőt Lia hamarosan újra fényképezőgép elé áll, és ezúttal merészebb képek készülnek majd róla.

Kustánczi Lia

Kustánczi Lia kismamaként sem takargatja magát – Forrás: RTL / Fókusz – videó

„Nem gondolom, hogy többet mutattam meg volna, mint bárki. (…) Nincs azon semmit szégyellni, hogy valaki várandós és felvesz egy bikinit. (…) Nagyon büszke vagyok a pocakomra” – nyilatkozta a modell, DJ, aki büszkén vállalja, hogy már 17 kiló szaladt fel rá.

Kustánczi Lia sosem volt szégyenlős típus, éppen ezért most sem takargatja magát. Öltözködési stílusán sem változtatott a várandóssága, sőt magas sarkút is hord még. Azt vallja, azért, mert valaki várandós, még nem nem kell a háttérbe szorítani a nőiességét. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top