nlc.hu
Sztárok

Ötszörös apuka lett Mészáros Árpád Zsolt

Megszületett Mészáros Árpád Zsolt ötödik gyermeke

A babavárás utolsó két hete azonban nem telt eseménymentesen.

Mészáros Árpád Zsolt két nappal ezelőtt a kórházból jelentkezett be – sokan már tudni vélték, hogy megszületett az ötödik gyermeke, ám ezt csak a ma reggeli Mokkában erősítette meg. Elárulta, baba és anyuka is jól vannak, ám a várandósság utolsó két hete nem volt éppen sétagalopp.

MÁZS

Fotó: TV2

„A magyar egészségügynek nem elégszer adunk hálát, pedig mindig ott vannak, ha segíteni kell. (…) Az elmúlt két hét őrület volt. Egy kismamával mindig előzékenyek az emberek, de egy gipszelt lábú kismamával még inkább. Két héttel ezelőtt történt otthon egy baleset, kiment Kriszta térde. Fiatalkorában volt sportsérülése és most kiújult. Így kezdődött az egész…” – kezdte MÁZS, aki elárulta, hazaért Magyarországra és az első útja már a szülőszobára vezetett. Az is kiderült, hogy hívják a picit:

Mészáros Ámornak nevezték el.

A névválasztás nagyon fontos volt. Krisztának addig nem lehetett gyereke, de a természet mellettünk volt és mégis sikerült” – árulta el a színész.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top