nlc.hu
Sztárok

VV Lissza kiosztotta VV Ricót

ValóVilág: „Ez gusztustalan! Egy férfi nem beszélhet így egy nővel” – Lissza kiosztotta Ricót

Egyáltalán nem meglepő, hogy Lissza így reagált Rico szavaira.

A ValóVilág csütörtöki adása egy hatalmas vitával indult: Barna és Rico minden ok nélkül célba vették Krisztit: manipulátornak nevezték és megkérték, hogy ne szóljon bele mások dolgaiba – na, nem ilyen udvariasan. Csúnya dolgokat is hozzávágtak, ami miatt később Reni és Lissza elbeszélgetett a két fiúval.

VV Rico

Fotó: RTL

„Nem mondhatod azt a Krisztinek, hogy fogd be a pofád! Rico, egy olyan embernek, aki a seggeteket kinyalja, aki imád titeket, aki így bánik veletek, mintha nem is tudom, az istenek lennétek, nem megyek oda és mondom, hogy fogd be a pofád! Ez gusztustalan, érted? Egy férfi nem beszélhet így egy nővel!” – magyarázta Lissza Ricónak, aki nem hagyta annyiban, továbbra is kitartott a véleménye mellett, miszerint Krisztinek a saját dolgával kellene foglalkoznia. 

„Rico, ennyit akartam mondani. A játék során ki fog derülni, hogy ki marad bent, ki esik ki. Abból minden kiderül, hogy jól játszottál, vagy nem játszottál jól. Ennyi a végszavam” – zárta a vitát Lissza.

(24.hu)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top