nlc.hu
Sztárok

Tóth Vera elismerően beszélt a húgáról

Tóth Vera a húgáról: „A tehetség, az tehetség”

Gabi pedig élete egyik legjobb élményeként beszélt a produkciójáról.

Hatalmas megtiszteltetés érte Tóth Gabit: a Petőfi Zenei Díjátadón ő énekelhette el a Gyöngyhajú lány című dalt, méghozzá egy technikailag csodás kivitelezésben, Kóbor Jánossal.

Tóth Gabi

Fotó: Instagram

„Hatalmas megtiszteltetés volt Adamis Annának énekelni egy általa írt költeményt.. egy világslágert, ami a miénk. Anna tekintete egy életre belém égett és semmi nem tudja beárnyékolni! Anna ragyogása olyan erőt adott, amit viszek magammal minden áldott nap. Ez egy olyan produkció volt számomra, amiért érdemes volt elkezdenem 18 évvel ezelőtt a zenei szakmát” – írta közösségi oldalán az énekesnő, akiről a minap a nővére is elismerősen beszélt. 

„A tehetség, az tehetség. Megvenni nem lehet, elkamuzni nem lehet, eljátszani sem nagyon. Adamis Anna könnyei szólnak az elmúlásnak, a múlt sikereinek, Tóth Gabriellának, akivel Tapolcán, a város szélén, az Egry József utcai lakótelepen nőttem fel! Testvérem! BRAVA! Ahogy a NAGYOKNAK szokták mondani. Ejha! Könnyek, földindulás, óriás hatás! Erre nem képes akárki, csak akit Isten a kezei között dédelget” – írta Instagram-oldalán Tóth Vera.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top