nlc.hu
Sztárok

Kirúgták az Agárdi Szilvit szidó modellt

Kirúgták a munkahelyéről az Agárdi Szilvit szidó modellt

Nem várt következményei lettek a történteknek.

Ahogy arról mi is beszámoltunk, a napokban megosztotta Agárdi Szilvi az egyik követője levelét, amelyben elég durva szavakkal illette az énekesnőt. A válaszát is megmutatta a közösségi oldalán, azonban a történteknek nem várt következményei lettek. Bár bocsánatot kért a fogyatékkal élő modell, elbocsátották a munkahelyéről.

Agárdi Szilvia

Fotó: Olajos Piroska

„Az elmúlt napokban nagy port kavart a hír, miszerint Agárdi Szilvia énekesnő, a Csináljuk a fesztivált! című műsor nyertese kapott egy minősíthetetlen hangvételű üzenetet. A hír már önmagában is megdöbbentett minket, de az a felismerés még inkább, hogy az üzenetet az egyik modellünk írta. (…) Nagyon sajnáljuk a történteket és természetesen megtettük a szükséges lépéseket az üzenet írójával szemben. Korábbi viselkedése miatt már kapott tőlünk figyelmeztetést és akkor adtunk neki még egy esélyt, de olvasva ezt a vállalhatatlan tartalmú levelet, az Ability Fashion vezetősége egyhangúlag úgy döntött, hogy a továbbiakban nem kívánjuk, hogy részt vegyen az Ability Fashion életében” – írták közösségi oldalukon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top