nlc.hu
Sztárok

VV Lissza feladta

ValóVilág: „Nekem ez már sok, ami itt megy” – Lissza az éjjel feladta a játékot

Még van visszaút.

Alig két hét van hátra a ValóVilág11-ből, az események pedig hétfő este felgyorsultak, ugyanis máris megtörtént a kihívás, mely alapján a bent maradt játékosok VV Melinára tették a legtöbb jelet, aki VV Máriót hívta ki ellenfeléül, de szerdán újabb kihívásra kerül sor, ugyanis ezúttal hármas párbaj lesz. 

VV Lissza

VV Lissza

Mindezek után a szombati párbajgyőztes, VV Lissza az éjjel feladta a játékot. A döntéséhez az vezetett, hogy Márióval összekaptak az este folyamán, amit a lány idegei már nem bírtak tovább és hirtelen felindultságból a riporterszobába vonult. 

„Elérkezett az a pillanatom, hogy hiába nyertem meg ezt a párbajt, én úgy döntöttem, hogy holnap haza szeretnék menni, mert ez nekem már sok. Nem bírom se lelkileg, se testileg. Nagyon szeretnék hazamenni” – mondta zokogva Lissza, aki később Ricónak is azt magyarázta, hogy elfáradt és szeretné feladni a játékot. Reggel üzenet érkezett a villalakóknak, miszerint 24 órája van eldönteni Lisszának, valóban feladja-e. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top