nlc.hu
Sztárok

Kocsis Alexandra túlélt egy terrortámadást

Pár percen múlt, hogy túlélt egy terrortámadást az Exatlon sztárja, Kocsis Alexandra

Szerencséje volt, hogy elkerülte a terrortámadást.

Kocsis Alexandra – akit leginkább az Exatlonból ismerhetnek a nézők – nemrég a Fülöp-szigeteken, Manilában tartózkodott, amikor terrortámadás ért egy kaszinót – számolt be róla a TikTok-oldalán egy videóban. A sportoló elmondása szerint azt hitte, hogy tűzijáték van, ám nem látott semmit a hotelszobából.

Kocsis Alexandra

Fotó: TV2

„Miután összepakoltam a cuccaimat, elindultam lifttel lefelé a tizedikről, kinyílt az ajtó, és mindenhol véres fejű emberek, rendőrök, mentősök rohangáltak össze-vissza… Az a sokkhatás, hogy úristen, itt is valami filmet forgatnak, vagy mi történt?” – kezdte megrázó beszámolóját Kocsis Alexandra, akivel a szálloda recepciósa közölte, hogy terrortámadás történt. 

„Ott kicsit sokkot kaptam, lelassult minden. Oldalra néztem, és ott volt az a sapkás fiú összegörnyedve a földön, és nagyon-nagyon sírt. Egyből odamentem hozzá megkérdezni, hogy mi történt. Ő azért maradt életben, mert velem együtt elindult, és kiment a mosdóba, viszont az Iszlám Állam egy terroristája bement a kaszinóba és lelőtt mindenkit, köztük az összes barátját, aki annál a rulettasztalnál ült, ahol én. Úgyhogy nem tudom, hány életem van még, de az biztos, hogy a Jóisten és a nagypapám odafent vigyázott rám, és az is biztos, hogy ez egy anyai megérzés volt” – emlékezett vissza a sportoló, akinek állítása szerint gyakorlatilag 9 percen múlt az élete.

@alexandrakocsisofficial 😱 Hogyan éltem túl egy terrortámadást Manilában? PART 2 Anyai megérzés?🙏🏼❤️ #survivor #thanksmom #thanksgod ♬ eredeti hang - Alexandra Kocsis

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top