nlc.hu
Sztárok

Lakatos Márk Tóth Gabiról beszélt

Lakatos Márk Tóth Gabiról: „Nagyon sokszor nem hiteles számomra, ezért állok bele olykor”

Azt mondja, nincs az énekesnővel különösebb problémája.

Lakatos Márk az utóbbi hónapokban számos alkalommal bírálta Tóth Gabit és előfordult, hogy az énekesnő reagált is az őt ért kritikára. A stylist most a BEST-nek azt mondta, semmi baja nincs Tóth Gabival, csak azzal a személlyel, akinek a tévében mutatja magát. 

„16 éves kora óta ismerem Gabit, és komolyan mondom, hogy semmi bajom vele. Nekem azzal a médiaperszónával van gondom, akit el akar adni magáról. Az ugyanis nagyon sokszor nem hiteles számomra, ezért állok bele olykor. De hogy őszinte legyek, mára Gabi egyetlen érzelmet vált ki belőlem: a semmit. Nem foglalkozom vele manapság” – nyilatkozta a lapnak Lakatos Márk, majd hozzátette, sokszor szerinte nem is olyan élesek a kritikái, ahogy az el van adva a médiában. 

„Keverjük a habot magunk körül, hatást akarunk kiváltani, erről szól a médiaszereplői lét. Aki mást mond, és résztvevője ennek a világnak, az hazudik. Én semmit sem bánok, amit valaha tettem és mondtam!” – árulta el.

További részletek a ma megjelent BEST-ben:

BEST-címlap

BEST-címlap

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top