nlc.hu
Sztárok

Állatotthont támogat Vajna Tímea

Vajna Tímea titokban milliókkal segít egy magyar alapítványt: „Félreismerik őt az emberek!”

Ugyan élvezi a luxust, de nem csak magára költi a pénzét Andy Vajna özvegye.

A sajátjain kívül sok más állatnak is gondját viseli Vajna Tímea. Ha nagy a baj, kérni sem kell, máris utalja a pénzt gondozásra, műtétre. Legutóbb egy egész alapítványt mentett meg a bezárástól, ahol közel 60 kutya menekült így meg a fagy- és éhhaláltól – írja a Story magazin.

Vajna Timi

Amikor bajban volt az állatotthon, az első szóra utalt Vajna Timi – Fotó: Sajtószoba

„Minden évben segít nekünk Timi. (…) Csak az adók 1 százalékából élünk, és hál’ Istennek van egy Vajna Timink, aki, ha baj van, segít nekünk. Ő a mi jótevő angyalkánk! Nincs több ilyen adakozó támogatónk” – mesélte a lapnak a Német Juhászkutya Fajtamentés Alapítvány elnöke, Kovács Violetta, aki elárulta, az üzletasszony már sok millió forintot adományozott nekik.

Violetta egyébként személyes jó barátja is Tímeának, sőt a néhai férjét is ismerte. „Andy halála után egyedül is kijárt hozzánk, és azután sem felejtett el minket, hogy Amerikába költözött. Félreismerik őt az emberek! Ő egy melegszívű, tiszteletreméltó ember” – jelentette ki Violetta.

Bővebben a legfrissebb Story magazinban!

Story - címlap

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top