nlc.hu
Sztárok

Sipos Tomi a Sztárban Sztár-ban

Sipos Tomi a mai Sztárban Sztár-os produkciójáról: „Remélem, nem a mentőben kötök ki a végén”

Ezúttal nő lesz az Irigy Hónaljmirigy énekese.

Újabb hatalmas átalakulásokkal készülnek a Sztárban Sztár versenyzői a vasárnap esti, 2. élő-show-ra. Sipos Tomi ezúttal nő lesz, de megint barnítókrémet fognak rákenni. Legutóbb – amikor Dr. Alban bőrébe bújt – annyit kapott belőle, hogy 2 órán át állt a zuhany alatt, hogy lejöjjön róla.

Sipos Tomi,

Sipos Tomira nehéz feladat vár a 2. élő-show-ban – Fotó: Sajtószoba

“Szerintem én zártam a stúdiót, mert négyszer kellett lezuhanyoznom, mire lejött rólam ez a fekete máz, és még mindig találtam, például ma reggel a fülemben barna festéket” – mesélte a Tények Pluszban. Elárulta, a kezdeti feszültség már “lejött róla”; reméli, ez a következő produkciójában már nem lesz látható.

A vasárnapi adásban egy szexi ikon bőrébe bújik majd a 49 éves énekes: Sierra lesz, úgyhogy ezúttal is garantált a barna festék.

Azt gondolom, bármeddig is jutok ebben a műsorban, ennél nehezebb feladatot nem fognak tudni adni, hiszen egy fekete, gyönyörű, csinos nőt kell alakítanom, aki remekül táncol és remekül énekel. Ez tulajdonképpen mindegyik távol áll tőlem. (…) Irgalmatlan koreográfia, irgalmatlan energia, és mindezt jókedvvel-bőséggel kell majd a színpadom előadnom. Úgyhogy megpróbálom túlélni. Remélem, nem a mentőben kötök ki a végén” – nyilatkozta humorosan a ma esti produkciójáról.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top