nlc.hu
Sztárok

Lakatos István kiborulása a Cápák között-ben

„Hogy van képed idejönni?” – nagyon kiakadt az egyik Cápa, még a stúdiót is otthagyta

Az apa-fia páros prezentációja kiakasztotta Lakatos Istvánt, ám végül mégis befektetett.

A Cápák között 8. adásában egy apa-fia páros is bemutatkozott. Smart Capacit System néven Lengyel Kristóf IT szakember egy, az elektromos autók társasházi és irodaházi töltését optimalizáló szoftvert fejlesztett édesapja cégében, amivel kiakasztotta az egyik Cápát. Lakatos István – miután egy alapvető kérdésére nem kapott érdemi választ -, egyszerűen kisétált a stúdióból.

Hogy van képed idejönni, és egymilliárdra értékelni egy céget, amikor azt sem tudod, hogy mennyiért adod a terméket?” – Lakatos István komolytalannak tartotta Lengyel Kristófot, ezért inkább felállt a székéből és elhagyta a stúdiót.

Miután lenyugodtak a kedélyek, Lengyel Sándor cégtulajdonos, a pitchelő Kristóf apukája segítségével eloszlatták a kételyeket a vállalkozás körül, így az apa-fia páros végül sikert tudott elérni. Lakatos később mégis visszajött, ráadásul ajánlatot is tett a vállalkozónak, Balogh Petyával közösen. Ez volt az idei évad eddigi legnagyobb befektetési ajánlata.

Cápák között,

A Cápák között befektetői – Fotó: Sajtóklub

Lakatos István – aki egyébként is érdekelt az energiaszektorban -, 20 millió forintért és 20 százalékért, eredetileg 80 milliós hitelre tett ajánlatot, amit az IT-érdekelt Balogh Petya 10 millió forinttal, 10 százalékkal és egy 2 éves inkubátor-programmal tetézett, így 30 milliós, közös befektetés és egy 70 milliós hitel lett a pitch vége.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top