nlc.hu
Sztárok
Kitették Russel Crowe-t és a barátnőjét egy puccos étteremből

Kitették Russel Crowe-t és a barátnőjét egy puccos étteremből

Enni szerettek volna, de elküldték őket a helyről. A személyzetnek oka is volt rá.

Russell Crowe és barátnője, Britney Theriot a Mr. Miyagi nevű Melbourne-i étterembe szerettek volna beülni, de végül el kellett hagyniuk a helyet. A személyzet nem engedte be őket, ugyanis nem feleltek meg a hely öltözködési előírásainak.

Russel Crowe és barátnője

Russel Crowe és barátnője, Britney Theriot. (Fotó: James D. Morgan/Getty Images)

Érthető volt az elutasítás, hiszen a Mr. Miyagi étteremben az ún. „smart casual”, vagyis a „lazán elegáns” az előírt megjelenési mód. Ezzel szemben Crowe teniszfelszerelésben volt.  „Mindenkivel egyformán bánunk, lehetsz Russell Crowe vagy bárki más” – nyilatkozta a tulajdonos, Kristian Klein.

Mégis kivétel

Az étterem annyira mégsem volt következetes, ugyanis később azt közölte: „Kedves Russell. Amikor legutóbb nálunk jártál, rosszul alakultak a dolgok. Sokat gondolkodtunk az eseten, melynek következtében megváltoztattuk a dresszkódunkat.”

Klein elmondta, hogy a személyzet tagja, aki megtagadta Crowe belépését, nem tudta, hogy ki a Gladiátor színésze, és ez mindenki számára nagyon szerencsétlen helyzet.

Mr. Miyagi frissítette az Instagramon az öltözködési szabályzatát, ami sajnos csak azt erősíti, hogy ha pénzed van és híres vagy, akkor más elbánásban részesülsz, mint a többiek, és a szabályok sem vonatkoznak rád: „Öltözz elegánsan, hacsak nem Russell Crowe vagy, akkor viselj, amit akarsz” – állt a feliraton.

(New York Post)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top