nlc.hu
Sztárok

Hajdú Péter véleménye az óbudai tanárbotrányról

Hajdú Péter beolvasott az óbudai iskolabotrány főszereplőjének

Az időközben kirúgott pedagógus ügye továbbra sem hagyja nyugodni az embereket. Ezúttal Hajdú Péter mondta el, szerinte mit érdemelne.
Hajdú Péter

Hajdú Péter azt sem érti, hogy vehették fel a pedagógust az iskolába, a történtekről pedig azt mondta, hogy észre kellett volna venni a jeleket.

– Még dicsekedett is tettével ez az aberrált ember, akit azonnal elmeorvosi kezelésnek vetnék alá! Komolyan irigylem az apuka türelmét, én a helyében már rég felképeltem volna a tanárt! – fakadt ki a Borsnak az immár háromgyermekes büszke apuka, aki szerint az iskolának is nagy a felelőssége.

– Ez elsősorban vezetőségi kompetencia, ha felvesz az iskolába egy ilyen tanárt, még ha csak asszisztens is: aki a gyerekeikkel foglalkozik, az óriási hatással van rájuk – mondta a műsorvezető, miután napvilágot látott, hogy az iskolai etika órákon a homoszexualitást népszerűsítette, és megvezette a tinédzser fiatalokat, képeket csalt ki tőlük, valamint obszcén jelzőkkel illette azokat privát beszélgetéseikben.

– Nem tudunk elég elővigyázatosak lenni, és minden eszközt be kell vetni, hogy soha többé ne fordulhasson elő ez az iskolánkban! Még akkor is ilyen indulatokat váltana ki belőlem, ha egy 15 éves lánnyal történet volna ez, nemhogy egy kis sráccal. A 15 évesek még gyerekek, noha a törvény mást mond – tette hozzá a tévés, aki szerint sürgős törvénymódosításra lenne szükség.

Az ügyben érintett B. Zsolt nyomatékosan kijelentette, hogy jogi következményre számíthatnak mindazok, akik pedofilnak nevezik őt.

Fotó: Birton Szabolcs

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top