nlc.hu
Sztárok

Majka a bulizásról

Majka: „A világ legjobb nőit kaptam meg, sokakról nem is tudnak az emberek”

A rapper azért kezdett zenélni, hogy a nők férfiként tekintsenek rá, de ma már úgy érzi, amit kellett, megélt korábban.

Hosszú interjút adott a Blikknek Majka, akit 20 évvel ezelőtt ismert meg a nagyközönség, és valóságshow-sztárból az ország egyik legnépszerűbb zenésze és tévése lett.

A 43 éves rappernek rengeteg fellépése van a mai napig, de a kísértésről azt mondta, tíz év elég volt a bulizásra és arra, hogy kiélje magát.

„Egy férfi addig férfi, amíg el tudja érni, hogy rajongjanak érte a nők. Ha már nincs meg a rajongás, akkor jönnek a problémák. Én azért kezdtem zenélni, hogy lássam a színpadról a csajokat, hogy a nők férfiként tekintsenek rám. Ez a mai napig megvan, szükségem van az impulzusokra. De most már van egy családom, egy életem, amit szeretek; nem kockáztatok.

Számomra is furcsa, hogy tizenhárom éve együtt élek egy nővel, és még mindig tigris vagyok tőle! Ez nekem is egy felismerés, a világ legjobb nőit kaptam meg, sokakról nem is tudnak az emberek! De én másfél-két év után mindenkit meguntam. Hajnit nem.

Viszont racionálisan gondolkodunk: addig megy ez a dolog, amíg boldogok vagyunk. Sosem fogadkozunk, hogy örökre együtt maradunk, de valamiért mégis működik. Tíz év elég volt a bulizásra és arra, hogy kiéljem magam. Amit meg kellett élni, megéltem, de ennek már vége. Idén negyvennégy éves leszek, már nem izgat az a fajta életmód.”

Majka a Dancing with the Starsban

Majk úgy érzi, amit meg kellett élni, azt megélte (Fotó: TV2 / press.tv2.hu)

Bár hamarosan újabb csatornán tűnik fel, tévés munkái kapcsán Majka kijelentette, hogy „nem fenyeget annak a veszélye”, hogy az RTL-hez igazolna. Ezt azzal indokolta, hogy a háttérben sok minden zajlott korábban, ami megtépázta a kapcsolatot.

„Egyrészt az RTL-lel való viszonyom: azért jöttem el onnan annak idején, mert olyan emberek dolgoztak ott, akikkel nem tudtam együttműködni. A helyzet azóta sem változott, most is ugyanazok a vezetők ülnek fent, és bár sokszor akarták, hogy menjek, de sosem akartam visszatérni.

Persze aljas, szemét módon kihasználtam, hogy annyiszor hívtak, és így üzleti alapokra helyeztem a további tárgyalásokat a TV2-vel.

Volt olyan időszak, amikor én váltottam volna, de ők nem szerették volna, hogy én menjek. Ennek egyetlen oka volt, hogy nem tudták vagy nem akarták teljesíteni a feltételeimet – és most nem az anyagiakra gondolok.”

A beszélgetés során szóba került a politika is, de Majka azt mondta, távol áll tőle, hogy bármelyik oldal mellé nyíltan odaálljon.

„Ismert emberként elkerülhetetlen, hogy ne kerülj kapcsolatba valamilyen politikai párt kegyeltjével vagy kiszolgálórendszerével. De az, hogy valaki mellett korteskedjek úgy, ahogyan azt egy-két előadó teszi, nem tudom elképzelni…”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top