nlc.hu
Sztárok

Heath Ledger lánya

Ilyen nagy már Heath Ledger és Michelle Williams lánya, Matilda

Matilda Ledger egyelőre nem kér a reflektorfényből.

Heath Ledger és Michelle Williams közös gyermeke, Matilda Ledger csupán kétéves volt, amikor édesapja 2008 januárjában, tragikusan fiatalon elhunyt. Matildát az édesanyja igyekezett a lehetőségekhez mérten távol tartani a reflektorfénytől és a már 17 éves lány ma is inkább egy átlag tinédzser életét éli, mintsem egy sztárcsemetéét. A közösségi médiában nem aktív és nyilvános eseményeken sem mutogatja magát. A lesifotósok azonban időről időre lencsevégre kapják New York utcáin. Ezekről a fotókról derül ki az is, hogy Matilda milyen elképesztően hasonlít néhai édesapjára. A színész édesanyjának korábbi nyilatkozata szerint ráadásul nem csupán külsőleg.

„Matilda egy energiabomba és olyan a kisugárzása, mint Heathé volt. Valóban nagyon hasonlít az apjára – hosszú végtagjai és hasonló vonásai vannak. Azonban az anyukája szépségét is örökölte, szerencsés lány” – mondta róla apai nagymamája, Kim Ledger.

Matilda Ledger kisgyerekként édesanyjával, és napjainkban

Matilda Ledger kisgyerekként édesanyjával, és napjainkban (Fotók: Profimedia)

A fiatal lány egyébként a fotók tanulsága szerint nem híve a rongyrázásnak, legszívesebben kényelmes, oversize ruhákban jár és okostelefonból is egy régebbi típust használ. Egyelőre semmi jele nincs annak sem, hogy világsztár szülei nyomdokaiba akarna lépni és esetleg a filmiparban képzelné el a jövőjét. A középiskolában jövőre végez és a hírek szerint, mielőtt egyetemre megy, szeretne egy évre édesapja családjához költözni az ausztráliai Perthbe, hogy alaposabban megismerje ottani gyökereit is.

Heath Ledger, Michelle Williams és a csecsemő Matilda

Heath Ledger, Michelle Williams és a csecsemő Matilda 2006-ban (Fotó: Photonews International Inc./Getty Images)

„Matilda erős akaratú fiatal teremtés, akárcsak az apja, és közölte Michelle-lel, hogy Perth-be akar menni. Michelle rendkívüli módon védelmezi Matildát, és nagyon igyekezett óvni őt a nyilvánosságtól, de elfogadta a kívánságát. Mindig is tudta, hogy eljön ez a nap, és hogy nem tarthatja Matildát örökké buborékban” – nyilatkozta a család egyik ismerőse egy ausztrál magazinnak.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top