nlc.hu
Sztárok

Bombera Krisztina élete a tévézés után

Bombera Krisztina évek óta nincs képernyőn: „Sokkal jobb lett az életminőségem”

Új karrierjéről, a döntéséről és a családjáról is mesélt az egykori tévés.

2017 szeptemberében még reggeli műsort vezetett az ATV-n, nem sokkal később azonban úgy döntött, hogy végleg felhagy a tévézéssel és egy másik úton indul el. Bombera Krisztinát 2001-ben ismerte meg jobban a nagyközönség, a szeptember 11-i terrortámadásról tudósított elképesztő felkészültséggel és pontossággal. Azóta több csatornát megjárt, számos műsorban szerepelt, de végül felhagyott a karrierjével. Hogy mit csinál most, arról a BEST magazinnak mesélt.

Bombera Krisztina 2000

Bombera Krisztina 2000-ben (Fotó: Bege Nóra)

„Végre napi nyolc órát alszom! Ez a legnagyobb különbség a régi és a jelenlegi rutinom között. Annak ellenére is, hogy most többet dolgozom, mint az elmúlt években bármikor. De hogy ennyit tudok aludni, az számomra egy igazi, komoly sikerélmény! Korábban – amikor ez nem volt több négy óránál – nem is gondoltam, hogy az alvás ennyire fontos” – kezdte a beszámolót Bombera Krisztina, aki arról is beszélt, hogy mivel foglalkozik most.

Továbbra is újságíróként, riporterként és műsorvezetőként dolgozom, csak már az üzleti szférában. És amit rendkívül élvezek, hogy sokkal hosszabbak az ’interjúim’. Egy-egy konferencián néha órákat foglalkozom egy adott témával, ezzel szemben a tévében maximum hat-nyolc percet kaptam.

Azt mondja, arról sem mondott le, hogy külföldön éljen. A gyerekeitől sem áll távol a költözés, a fia nemsokára Hollandiába költözik, ugyanis ott jár majd egyetemre. „Ez egy óriási lehetőség, de bevallom, közben a szívem szakad meg. Ráadásul rettegek, hogy megtanulja-e időben a mosógép használatát. A barátnőim nyugtatnak, hogy menni fog neki. És minden percért hálás vagyok, amit most a fiammal tölthetek… Madarat lehetne velem fogatni, mert hamarosan elmegyünk kettesben síelni! Nem kaphatnék ennél nagyobb ajándékot az élettől” – mondta Bombera Krisztina, aki biztos benne, hogy a gyerekei külföldön is megállják a helyüket és alig várja, hogy többször meglátogassa majd őket.

Bombera Krisztina

Fotó: Olajos Piroska

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top