nlc.hu
Sztárok

Elhunyt a Harry Potter és a Star Wars színésze

Elhunyt Paul Grant, a Star Wars és a Harry Potter színésze

A színész-kaszkadőr 56 éves volt.
Paul Grant

Összeesett egy londoni vasútállomás előtt és meghalt Paul Grant, a Star Wars és a Harry Potter színésze – írta meg az Independent. A lap szerint a férfire március 16-án, eszméletlen állapotban találtak rá a rendőrök a King’s Cross állomásnál. A színészt kórházba szállították, ám az orvosok szerint ekkorra már beállt az agyhalál. Grant családja három nappal később, március 19-én döntött úgy, hogy a férfit lekapcsolják a gépekről. A halál okát még nem közölték.

A 140 centiméter magas színész a „törpék királyának” nevezte magát; rengeteg híres mozifilmben szerepelt színészként és kaszkadőrként; látható az 1983-as A Jedi visszatér című Star Wars-filmben, az 1986-os Fantasztikus labirintusban és a Harry Potter és a Bölcsek Köve című fantasyban is.

Grantet három gyermeke, unokái, élettársa és mostohagyermekei gyászolják.

„Paul volt életem szerelme. A legviccesebb ember, akit ismertem. Ő tette teljessé az életemet. Az élet nélküle soha nem lesz ugyanolyan” – nyilatkozta a színész párja, Maria Dwyer.

A férfit egy héttel a tragédia előtt látták utoljára ugyanazon állomás közelében, ahol arról beszélt egy YouTube-videóban, hogy a Star Wars-szereplésért kapott pénzét „elverte” mert „túl sokat ivott”.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top