nlc.hu
Sztárok

Scott Eastwood akkor és most

Ő Clint Eastwood 37 éves jóképű fia, Scott

Csak idő kérdése, mikor kezdi el végre Hollywood is elismerni őt.

Ami Clint Eastwood volt a ‘60-’70-es éveknek, az lehetne a 36 éves Scott Eastwood napjainknak, de sajnos a mezőny erős, a karakteres arcú srácnak olyan idolokkal kell megküzdenie a Hollywood szívtiprója címért, mint Henry Cavill, Chris Evans, vagy éppen Pedro Pascal.

Scott Eastwood

Fotó: Getty Images/Axelle/Bauer-Griffin

Ennek ellenére jó esélyekkel pályázhatna ő is, hiszen örökölte az édesapja sármját, és átható tekintetét, amit a szakma is egyre inkább felfedez magának, még ha a nagy áttörés nem is jött el a szülinapos színész életében. 

Érdekes egyébként, hogy Scott egyáltalán nem vágyott az idősebbik Eastwood nyomdokaiba, karrierje kezdetén pont azért választotta a Scott Reeves művésznevet, hogy ne a neve alapján ítéljék meg. Szintén ezt bizonyítja, hogy részt vett az Amerikai mesterlövész című film castingján – amit az apja rendezett –, de visszautasították a jelentkezését.

Scott Eastwood fiatalon

16 évesen még egészen másképp nézett ki (Fotó: Getty Images/Steve Granitz)

Persze panaszra így sem lehet oka, a karrierje az elmúlt években felívelőben van, 2016-ban a Suicide Squad – Öngyilkos osztag egyik szerepében is láthatták a nézők, de játszott a Snowden című drámában vagy éppen a tavaly bemutatott Egy igazán dühös emberben is. Elsősorban az akciómozik világába tört be, de azért az érzékenyebb oldalát is megmutatta a Hosszú utazás című Nicholas Sparks adaptációban, ahol a főszereplőt alakító Brit Robertson mellett egyúttal a női nézők szívét is sikerült elrabolnia. 

Scott Eastwood

Bár Scott modellkedett is, a pózolásán még lenne mit csiszolni (Fotó: Getty Images/Alex Bierens de Haan)

Eastwood nem arról híres, hogy havonta cserélgetné a barátnőit, sőt, élete egyik legnagyobb tragédiájának tartja, hogy fiatalkori szerelme, Jewel Brangman 2014-ben autóbalesetben életét vesztette. A színészt többször hírbe hozták gyönyörű nőkkel, de egészen 2017-ig egyik sem volt komoly az életében, ekkor ismerte meg Maddie Servientét, akivel azóta is együtt vannak, magánéletüket meglehetősen visszafogottan élik, ami reflektál arra, ahogyan 2014-ben a Treats! magazinnak nyilatkozott: 

Egyszerű életet élek. Nem érdekel a celeblét vagy a hírnév. Csak dolgozni szeretnék. 

Apa és fia nagyon jó kapcsolatot ápolnak egymással (Fotó: Getty Images/Variety)

Apa és fia nagyon jó kapcsolatot ápolnak egymással (Fotó: Getty Images/Variety)

És ezt teszi, Clint Eastwood pedig támogatja őt és büszke rá, ugyanakkor, ahogyan korábban elmondta Kjersti Flaa újságírónak:  

Azt remélem, annyi szerencséje és szórakozása lesz, mint nekem volt régen és ebben a korban is.  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top