nlc.hu
Sztárok

Megható videó Bruce Willisről

Megható videót posztolt Bruce Willis felesége, Emma Heming a házassági évfordulójuk alkalmából

Bruce Willis és felesége kedden ünnepelték 14. házassági évfordulójukat.
Bruce Willis és felesége házassági fogadalmának megújítása

Bruce Willis és Emma Heming 14. házassági évfordulójukat ünnepelték kedden, és ennek alkalmából Emma megható videót posztolt az Instagramon.

A 68 éves akcióikon és 44 éves felesége pontosan 14 évvel ezelőtt, 2009. március 21-én kötötték össze életüket.

Heming Willis megható videót osztott meg pontosan négy évvel ezelőttről, amikor egy ceremónia keretében meghosszabbította esküvői fogadalmát Bruce-szal a 10. évfordulójuk alkalmából.

A videóban Bruce és Emma két gyermeke, Mabel Ray és Evelyn Penn koszorúslányként tűnnek fel, míg Bruce lányai Demi Moore-ral énekeltek és gitároztak a ceremónián.

Ahogy azt az nlc is megírta, demenciát állapítottak meg az orvosok Bruce Willisnél . A világsztárnál tavaly afáziát diagnosztizáltak, emiatt befejezte színészi karrerjét. Azóta sajnos tovább romlott az állapota, ám hosszú hónapokba telt, míg az orvosok rájöttek ennek okára, ami nem más, mint az úgynevezett frontotemporális demencia, azaz a Pick-betegség. A demencia ezen formája gyakran fiatalabb korban (45–65 éves kor között) jelentkezik, és bár kezdetben a memória még nem érintett, ám a személyiség és a viselkedés megváltozik. A későbbiekben aztán romlanak mind a kommunikációs készségek, mind pedig a memória és a fizikai készségek.

(via)

(Kiemelt kép: nlc-montázs, forrás: Instagram/emmahemingwillis)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top