nlc.hu
Sztárok
Curtis és Majka kapcsolata

Curtis: „Minden csak Majkáról szólt”

Curtis nem akart másodhegedűs maradni, zavarta, hogy anyagilag sem voltak egy szinten Majkával.

Kemény kijelentésekkel támadta Majkát Széki Attila, azaz Curtis. A Blikk leshetett bele a pénteken este héttől a Frizbi TV YouTube-csatornán látható videóba, amelyben a rapper arról beszél Hajdú Péternek, hogy azért hagyta ott Majkát, mert nem érezte egyenrangúnak magát, sem a megbecsülés, sem az anyagiak terén.

A TV2 csatorna Sztárban sztár leszek! című műsorának felvétele. 4. élő show. Adás időpontja:2019. november 3. Fotó: TV2, Image: 481161508, Fotó: press.tv2.hu TV2 /

Curtis és Majka már nincsenek jóban (Fotó: TV2)

Úgy érezte, olyan volt a kapcsolatuk, mint amikor valaki újra megpróbálja az exével, de ezek a felmelegített történetek nem működnek szerinte. „Egyre több és erősebb súrlódás volt szakmai szinten is, és összességében majdnem mindenben volt vita, konfliktus” – mondta Curtis, aki örül, hogy most csak magával kell foglalkoznia.

„Korábban volt olyan, hogy csináltunk egy nagykoncertet és az mondták, hogy Majkáék de jó bulit csináltak. De az nem Majkáék volt, hanem az egy közös buli. Én nem akartam másodhegedűs lenni. Rólunk kellett volna szólnia mindennek, de csak róla szólt. Évek alatt tettem azért annyit, mint szövegírásban, zeneileg, jelenlétben, hogy ez egyenrangúvá emeljen a produkcióban” – vélte Curtis.

Egy közös produkciójuk:

Az is kiderült, hogy Majkával tavaly óta nem beszélnek, amióta Curtis ugrott be egy fehérgyarmati buliba egykori társa helyett.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top