nlc.hu
Sztárok

Fördős Zé balesete

Csak a mentőben tért magához Fördős Zé, súlyos gyerekkori balesetéről vallott A Konyhafőnök sztárja

Mountain bikeozás közben szenvedett komoly sérülést a műsorvezető-gasztroblogger.

Mindig is nagyon vonzódott az extrém sportok iránt Fördős Zé. Az első a mountain bike-ozás volt, amit 13-14 éves korában kezdett el. „A szüleim általában megijedtek, amikor bejelentettem, hogy valami újabb őrültségbe vágok bele. Ez most már nincs így, most már hozzászoktak ehhez a dologhoz. De a bringánál féltettek. Amikor siklóernyőzni kezdtem, féltettek. Amikor szörfözni kezdtem, féltettek. Amikor elindultam hegyet mászni, akkor is féltettek. De szerintem most már hozzáedződtek” – mesélte az rtl.hu-nak adott interjúban.

Fördős Zé,

Fördős Zé A Konyhafőnökben – Fotó: Sajtóklub

Az extrém sportok szerelmeseként a balesetek sem kerülték el a műsorvezető-gasztrobloggert. Az első komolyabb sérülését is az egyik ilyen jellegű hobbija közben szenvedte el.

Egy nagy-nagy-nagy fejre állás volt az első komoly sérülésem, amit egy mountain bike versenyen szedtem össze Zalaegerszegen. Pofára estem, elvesztettem az eszméletemet, a mentőben tértem magamhoz, és aztán még  kórházban is kellett maradnom pár napot” – árulta el Fördős Zé.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top