nlc.hu
Sztárok

Tolvai Reni a karrierjéről

Tolvai Reni: „Magyarországon én mindig is a román lány leszek”

Kendőzetlenül őszintén mesélt beteljesületlen álmáról is.

Tolvai Reni a Palikék világa vendége volt a minap, ahol beszélt többek között a zenei karrierjéről, az amerikai álomról, édesapja haláláról, arról, hogy ez mennyiben befolyásolta az életét és a jövőbeli terveiről is szót ejtett.

Tolvai Reni

Fotó: Palikék világa

A műsorvezetők szóvá tették neki, hogy az utóbbi időben nem jött ki új dala. „Tudom, hogy az elmúlt években nem volt nagy zenei villanásom, és én ezen szeretnék változtatni” – mondta az énekesnő, majd hozzátette, mindig is kirekesztettnek érezte magát valamennyire, amiért Erdélyből jött. 

Tisztában vagyok vele, hogy itt, Magyarországon én mindig is a román lány leszek. Én ezzel együtt tudok élni

– jelentette ki Reni, aki édesapja haláláról is beszélt. “Nem is tudtam, hogy mélyen vagyok. Édesapám halála után nem is sírtam. Megszűntem, üveges tekintetem volt, csak léteztem. Ez nagyon sokáig tartott. (…) Amikor apu elment, teljesen más kapcsolatom lett a zenével. Először elkezdett abszolút nem tetszeni, aztán már kevésbé érdekelt a zene, minden más meg nagyon.”

Elárulta továbbá, hogy hamarosan saját sminkbrandet alapít, de a zenét sem tenné parkolópályára, visszatérne a színpadra is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top