nlc.hu
Sztárok

Az édesanyját gyászolja Görbe Nóra

Az édesanyját gyászolja Görbe Nóra: „Az intézményben empátiamentesen kezeltek mindent”

A halála előtti napon még együtt töltötték a délutánt.

Elhunyt Görbe Nóra édesanyja – osztotta meg a hot! magazinnal a színésznő. A halála előtti napon még együtt mentek étteremben és beszélték át az élet nagy dolgait, a következő napon azonban lesújtó telefont kapott. Azt mondja, a búcsúzkodáskor egy megfoghatatlan, nyugtalanító érzés járta át a testét.

Görbe Nóra és édesanyja

Fotó: Schumy Csaba

„Aznap, amikor hazavittem, ahogy kiszállt az autóból, és visszanézett, megmagyarázhatatlan módon láttam rajta valamit. Este még beszéltünk, reggel azonban üzentek az intézményből, ahol lakott, hogy hívjam a központi nővérhívót. Korábban soha nem kaptam ilyen üzenetet, azonnal tudtam, mi történt. (…) Borzasztó volt belépni: anyu ott feküdt az ágyon, el kellett búcsúznom tőle. Még fel sem ocsúdtam bánatomból, már jöttek a lélekölő intéznivalók. Az intézményben empátiamentesen kezeltek mindent” – mondta a lapnak a színésznő.

Görbe Nóra hozzátette, édesanyja 85 évesen szellemileg friss, nyitott, érdeklődő életet élt, sokat olvasott és az egészségével sem volt nagyobb baj.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top