nlc.hu
Sztárok

Másodszor is férjhez ment Kandász Andrea

Titokban újra férjhez ment Kandász Andrea

Ahogy írja, élete legboldogabb pillanata másodszor is megtörtént.

Kandász Andrea és férje, Borszéki Ferenc 25 éve alkotnak egy párt, van egy felnőtt lányuk, nemrég pedig úgy döntöttek, hogy az évforduló alkalmából megújítják az esküjüket, és újra kimondják egymásnak a boldogító igent.

Kandász Andrea és Borszéki Ferenc

Fotó: Schumy Csaba

Nehéz és fárasztó időszak áll mögöttük, így elutaztak pihenni Thaiföldre, ott került sor az esküvőre is. A műsorvezető már egy héttel ezelőtt posztolt egy videót a közösségi oldalára, sejtelmes sorokkal osztotta meg, akkor tudni lehetett, hogy valamire készülnek. Most pedig az is kiderült, hogy tengerparti esküvőjük volt. 

Elbújtunk 1 kicsit! Bocsi! Életem egyik legboldogabb pillanata történt, másodszor. Amit láttok, valódi paparazzo felvétel, ugyanis egy müncheni házaspár éppen drónozott az érintetlen öbölben, ahol másodszor is fogadalmat tettünk, de nem vettük észre. Aztán odajöttek és megkérdezték, hogy nem gond-e, mert olyan gyönyörű! Örülök, hogy megtörtént, hálásan köszönjük nekik. Jövünk a történettel és a fotókkal. Innen is! Nagy ölelés!

– osztotta meg követőivel a boldogságát Kandász Andrea, aki azt ígéri, hamarosan a teljes videó is elérhető lesz az oldalán.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top