nlc.hu
Sztárok

Mucsi Zoltán a káromkodásról

Mucsi Zoltán: „Az emberek tökéletlenek, sok hülyeséget csinálunk”

Mucsi Zoltán a magánéletében ritkán káromkodik, még a meccseken is visszafogja magát.

Mucsi Zoltán szerint egy idő után valószínűleg hiányozna neki a munka, ám nem ragaszkodik már mindenáron a szerepléshez.

„Hatvanhat éves vagyok, és nem bánnám, ha hetvenéves koromban befejeződne, bár lehet, hogy kívánkoznék vissza. Amikor eltávolodom a szereplésektől, akkor már csak a patakcsörgést és a madárcsicsergést hallgatnám, és a családommal, a barátaimmal lennék” – mondta el Mucsi, aki az InStyle Men első számának címlapján szerepel.

Mucsi Zoltán

Fotó: TV2

A színészlegenda minden téren nagyot alakított, szerepelt színházban, filmben, tévésorozatban, reklámokban, az utóbbi időben még a közösségi médiában is felkapták a videóit. Ő maga is szerencsés flótásnak vallja magát. „A színház jobban kiszámítható, a filmezésnél nem látsz előre. Ha csak az 50–60 filmemmel számolok, az bizony sok ezer nap forgatást jelent, ami önmagában egy komoly szelet a pályafutásomból.”

Számos népszerű alakításában fordul elő káromkodás, ám ez inkább a szerepekből, karakterekből, mintsem Mucsi személyiségéből fakad. Még meccsen, a lelátón is ritkán beszél csúnyán. „Nem mondom, hogy a mindennapi életben kizárólag finom kifejezéseket használok, de nem beszélek ordenáré módon. A káromkodást idehaza nem én találtam fel. Ha a bérletet kéri az ellenőr, már olyanok hangzanak el, amihez képest az én villanyszerelős monológom egy ministráns reggeli imája. Az emberek tökéletlenek, sok hülyeséget csinálunk, és sokszor kerülünk tragikomikus helyzetbe” – mondta el Mucsi Zoltán.

Az interjúban szóba került, hogy a színész miként tudja összeegyeztetni a Jancsó Miklós-féle filmeket a szitkomok világával. „Nekem az a dolgom, hogy ha kapok egy feladatot, azt megpróbálom tisztességgel, a tőlem telhető legjobban elvégezni. Szerencsés vagyok, de valószínűleg tettem is érte – filmben és színházban is megkaptam az elismertséget, a bizalmat, amivel jól tudtam kufárkodni.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top