nlc.hu
Sztárok

Dr. Krasznai István Az álommelóról

Dr. Krasznai István Az álommelóról: „Hatékonyan tudunk együttműködni Leventével”

Rengeteg jelentkezőt hallgatott meg Balogh Levente és két segítője: az ügyvédjével, dr. Krasznai Istvánnal beszélgettünk a műsorról.

Ma, azaz április 3-án indul az RTL legújabb produkciója, Az álommeló, amelyben Balogh Levente keresi a megfelelő asszisztenst maga mellé.  A tét hatalmas, ugyanis akit a műsor végén Levente kiválaszt, elnyeri az egy évre határozott idejű szerződéssel járó álommelót, a bruttó 3 millió forintos fizetést, egy felső középkategóriás céges autót és egyéb juttatásokat. A Cápák között befektetője kollégái segítségét kérte, hogy kiválassza a megfelelő munkaerőt: Farmosi Larisza közgazdász és dr. Krasznai István ügyvéd ad majd tanácsokat az ásványvízkirálynak. Utóbbival beszélgettünk a műsor kezdése előtt.

dr Krasznai István

Fotó: RTL

Ez az első nagyobb tévés szereplésed – elsőre igent mondtál a felkérésre vagy vacilláltál?

Ez az első nagyobb televíziós szereplésem, mert korábban csak reggeli műsorokban, vagy jogi magazinműsorban szerepeltem. Mielőtt döntöttem, utánanéztem Az álommeló amerikai és angol változatának, melyek meggyőztek abban, hogy igent mondjak Levente felkérésére. Úgy gondolom, hogy a szakmám során szerzett emberismeret nagy segítségemre lehet az elnöki asszisztens kiválasztásában.

Hogy tetszett a forgatás? Kedvet kaptál a képernyőhöz?

Nagyon élveztem a forgatást, a hat hét alatt nagyon sok esemény történt, mely színesebbé tette a megszokott hétköznapokat. Szerencsére hamar megszoktam, hogy közel 40 kamera rögzíti minden mozdulatomat. Őszintén megvallva, hiányzik a forgatás, annak légköre, és azok az emberek, akik körülvettek és segítettek a forgatás alatt. Szívesen élném át megint.

A testvéred azért már gyakorlott ebben: kértél tőle tanácsokat?

Leginkább a sajtóval való kommunikációban kértem segítséget, hiszen még ő sem szerepelt hasonló – közel 28 részes 2 reality-sorozatban. 

Mióta segíted Balogh Leventét a cégei ügyvédjeként?

Leventének és cégbirodalmának közel 10 éve biztosítom a jogi hátteret a KRASZNAI Ügyvédi Irodával. Hatékonyan tudunk együttműködni, félszavakból is megértjük egymást.  

Barátokként is számíthattok egymásra?

Levente biztosan számíthat rám, mint barátjára és mint ügyvédjére, és szerintem ő is ezt válaszolná. 

Mennyire értettetek egyet a jelentkezőket illetően? Volt olyan, hogy teljesen más véleménnyel voltatok egy-egy munkakeresőről?

Általában azonos véleményen voltunk a jelentkezőkkel kapcsolatban, de természetesen voltak olyan munkakeresők is, akik kiválasztása és továbbjutása vonatkozásában nem jutottunk közös nevezőre. 

Volt esetleg olyan jelentkező, aki annyira megfogott, hogy akár te is dolgoznál vele?

Igen, volt egy olyan jelentkező, aki, ha jogvégzett lett volna, akkor szívesen ajánlottam volna állást az irodámban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top