nlc.hu
Sztárok

Nacsa Olivér Facebookon kért elnézést

„Azt hiszem, sosem késő belátni, ha az ember hibázik” – Nacsa Olivér a Facebookon kért elnézést

Nacsa Olivér állítása szerint csak arra akarta felhívni a figyelmet, hogy Magyarországon kevés a női humorista.

Óriási port kavart, amikor néhány nappal ezelőtt Pottyondy Edináról kérdezték, Nacsa Olivér azt nyilatkozta, hogy a humor nem egy női műfaj. „Ha lennének tökeid, akkor azt mondtad volna, hogy nem tetszik, amit csinálok, vagy tehetségtelennek tartasz, vagy nem vagyok vicces. (…) Ehelyett azon kezdtél el álságosan sajnálkozni, hogy hát a nőknek nincs humoruk, és a közönségnek sincs rájuk fogadókészsége” vágott vissza egy videóban Pottyondy Edina.

Nacsa Olivér először egy Instagram-sztoriban reagált a történtekre, amiben többek között azt írta, hogy szerinte igenis vannak férfi és női szakmák, ám azóta kitett egy Facebook-bejegyzést, amiben viszont elnézést kér kijelentéseiért. 

„Azt hiszem, sosem késő belátni, ha az ember hibázik, és félreérthető megfogalmazásával adott esetben sokak érzékenységét sértheti valamilyen módon, noha a konkrét témával kapcsolatban rossz szándék nem vezérelte. Belátom, ebben az esetben ez pontosan így történt. Nem volt lehetőségem azt sem elmondani, hogy miként váltak félreértelmezhetővé a szavaim. Eredetileg azt szerettem volna elmondani, amelyet előttem már korábban többen is elmondtak, hogy valamiért hazánkban kevesebb a női előadó ebben a szakmában” – írta posztjában.

Nacsa Olivér

Fotó: MTVA/Zih Zsolt

Hozzátette, mindig az adott embert kell nézni, függetlenül attól milyen nemű, nő vagy férfi, nemzetiségű, vagy politikai hovatartozású az illető, majd így zárta sorait: 

Itt és most a témát lezárva szeretnék bocsánatot kérni mindenkitől, akit esetleg megbántottam!

(via Blikk)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top